Underbara vårblommor

Det är verkligen vår i luften idag! Känns verkligen i hela kroppen att våra är här nu. Det är ljusare och lättare att komma upp på morgonen. Till och med luften känns annorlunda, precis som att den ger mer syre och energi.

Tog en lång och skön promenad idag och verkligen bestämde mig för att njuta av våren. Så jag har verkligen lagt märke till det gröna gräset som kommer, hört fågelsången och känt dofterna från marken. Hittade en glänta med massor av fina Gullvivor. Jag hoppas verkligen att folk inte plockar dem utan att de får stå i sin vackra miljö så fler kan njuta av dem.

gullvivor

(Visited 20 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Natur och märktes den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *