Game of Thrones

Game of thrones

 

Ikväll har jag tittat på de två första avsnitten av Game of Thrones. Alla pratar om denna fantastiska serie och alla har koll på när nya avsnitt kommer ut. Så jag tänkte att jag har ju helt klart missat någonting här. Så jag tänkte jag får väl ta mig i kragen och se vad det är jag uppenbarligen har missat.

Jag måste ändå säga att jag nog inte var jätteimponerad. Eller krävs det fler avsnitt? Inte för att den är dålig på något sätt men det finns helt klart serier som jag hellre följer slaviskt. Jag tycker helt klart att Suits eller 24 är bättre serier. Vet inte om jag vågar säga detta vid fikabordet på måndag, jag kommer väl bli lynchad då. Fast å andra sidan så vet jag i alla fall vad de pratar om. Ska ge det en chans till i alla fall och se ett par avsnitt till innan jag dömer ut den helt.

 

 

(Visited 18 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i TV-serier och märktes den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *