Bara att krypa till korset

Det är lika bra att jag erkänner. Jag är fastnade i Game of Thrones. Tror det var att det var så många karaktärer och platser på en gång som gjorde att jag inte riktigt fastnade för serien i början.

Men jag är verkligen glad för att jag tog mig tid att fortsätta att se på fler avsnitt. Har till och med favoriter nu. Dvärgen som spelar Tyrion Lannister är helt klart favoriten! Sedan tycker jag alltid att det blir väldigt intressant när Joffery är med. Det verkligen fashinerar mig hur en så ung person kan vara så ond. Och att han år uttrycka sin ondska utan att någon stoppar honom….. han är ju kung. Ja, snart är jag i fatt kollegorna på jobbet i alla fall. De har inte fått prata om serien sedan jag börjat följa den ordentligt.

game-of-thrones-peter-dinklage

(Visited 52 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i TV-serier och märktes den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *