Har testat BodyBalance

Idag har en tjejkompis ”lurat med mig” på BodyBalance. Hon går på det minst en gång i veckan och säger att det är jätteavslappnade samtidigt som det är fysiskt utmanande. Det är, har jag fått lära mig, en blandning mellan thai chi, yoga och pilates.

Som alla killar är jag ju också livrädd för att gå in i en gruppträningssal. Speciellt eftersom detta kändes som en typisk ”tjejträning”. Men det var fler killar i salen när vi kom så det gjorde att det kändes lite bättre i alla fall. Men för säkerhetsskull så ställde jag mig långt in i ett mörkt hörn.

Det var verkligen ingen mesträning i alla fall….. otroligt jobbigt för mage och ben. Sedan förstod nog aldrig jag att det var med balans i detta också. Det är rent skrämmande vad dålig balans jag har! När blev det så?

Men det var ett otroligt skönt pass helt klart! Började lite mjukt och fint med uppvärmning för att sedan bli tuffare och tuffare och sedan mot slutet var det mycket sköna stretch för ryggen och baksida lår innan det var en skön mental avslappning.

Har lärt mig otroligt mycket om min egen kropp idag. Jag är stel som en pinne med dålig balans och behöver mer magmuskler…. Undrar om jag kommer ur sängen imorgon. Men jag måste säga att det verkligen var skönt! Härlig musik och bra upplägg och mycket alternativa övningar för oss nybörjare. Kommer absolut att gå fler gånger – behöver det stel som jag är.

pinne

 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Träning och märktes , , den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *