Semester och värmebölja

Har precis påbörjat min andra semestervecka och är väldigt nöjd med att för en gångs skull har prickat in bra väder. Sista tre åren har värmen kommit när jag börjat jobba igen. Men i år var det min tur!

Förra veckan gjorde jag absolut ingenting vettigt. Var på stranden och hängde på uteserveringar. Livskvalitet helt enkelt. Så skönt att bara ligga på stranden och snacka med polarna och läsa Aftonbladet eller sova lite i skuggan.

Har också fått en helt ny sommarfetich – Sangria! Kan nog inte riktigt säga att jag har druckit det innan men fick smaka det på en grillfest och nu är jag hucked. Riktigt gott nu i sommarvärmen.

Hoppas att ni också har det bra i sommarvärmen!

Sangria

(Visited 28 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Livskvalitet och märktes , , , den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *