Thailand i november

I helgen har jag och polarna pratat om att åka till Thailand en månad över jul och nyår istället för att vara hemma. Jag är verkligen grymt sugen på det eftersom jag aldrig har varit i Thailand, eller så långt utanför Europa heller för den delen.

Hittade en superbra sida som ger hur mycket inspiration som helst över vad vi skulle kunna hitta på. Ser ut som att vi skulle kunna stanna både två och tre månader utan problem för det verkar ju finnas hur mycket som helst att göra!

Men så är det ju alltid det där med pengar. Jag har en del pengar sparade men vet inte riktigt om det räcker. Har kollat lite på lånesiter ifall jag känner att jag behöver låna pengar när det börjar närma sig. Flera av mina polare har använt sig av detta och aldrig haft några problem, så jag ser det som ett bra alternativ om jag inte har sparat ihop till det jag behöver. Jag vill ju kunna leva gott och unna mig en skön livsstil när vi är där. Det är ju inte varje dag man kommer till Thailand 🙂

Thailand

 

(Visited 83 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Livskvalitet, Resa och märktes , , , den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *