Ny mobil

Jaha, då har jag ett stort i-landsproblem här då. Jag snarare vill än behöver köpa en ny mobil. Har en Sony idag som jag är väldigt nöjd med, men den har ju snart två år på nacken. Detta är ju egentligen inte lång tid alls men i mobilteknikens värld så har ju otroligt mycket hänt på dessa åren.

Så nu när jag har konstaterat att jag helt enkelt vill ha en ny telefon så uppstår ju ett nytt i-landsproblem. Vilken ska jag välja? Nu kommer ju både Samsung 6 och Iphone 6 inom väldigt kort tid…….

Jag försöker förtvivlat hitta för- och nackdelar med de olika telefonerna men de är helt klart fantastiska produkter. Och frågar jag vänner och bekantar så verkar det finnas två läger – Iphonenördar och de som hatar Iphone…… Så det är svårt att få ett objektivt svar från någon.

Men jag tror i alla fall jag ska vänta lite efter releasedatum så jag kan se och känna på dem i butik. Känns som att det är lättare för mig att se vilken av dem som är bäst för mig då – eller jag hoppas i alla fall att det är så jag kommer kunna bestämma vilken telefon som passar mig.

Mottar gärna objektiva synpunkter på för- och nackdelar för respektive telefon.

samsung_galaxy_s5_vs_iphone_6

 

(Visited 82 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Uncategorized och märktes , , den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *