Vintertrött

Är det bara jag som är väldigt trött nu på vintern?? Jag känner liksom aldrig riktigt pigg oavsett tid på dygnet eller om det är vardag eller helg. Ok, att det är december nu och solen inte är framme men ändå, någon gång på dygnet hade det ju varit trevligt att känna sig pigg. Dricker ju hinkar med kaffe just nu för att hålla mig vaken känns det som.

Så jag tänkte att såhär kan jag inte ha det. Så jag goolade detta och hittade en riktigt bra sida, kostdoktorn.se som jag verkligen tycker har väldigt mycket läsvärt. Så jag har läst på om D-vitaminbrist och det är ju inte konstigt om jag har det med tanke på att jag typ inte har sett solen på en eller två månader. Sedan verkar det ju ändå inte vara många timmar som solen i Sverige är tillräckligt stark för att ge vår kropp möjlighet att tillverka D-vitamin ändå.

Så jag tänkte faktiskt beställa D-vitamintillskott och testa och se om det hjälper. Är det någon som har testat detta och vet om det funkar? Kommentera gärna i så fall 🙂

D-vitamin

(Visited 51 times, 1 visits today)
This entry was posted in Blandat, Hälsa, Livskvalitet and tagged , , , on by .

About Veeti

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *