Ah, gillar sån här forskning!

Ok, denna artikeln må ha några år på nacken, men det bryr jag mig inte om 🙂 Den säger i alla fall att tre glas champagne i veckan motverkar demens! Hur bra är inte det!?

Annars brukar det alltid vara att man ska äta och dricka en massa saker som man egentligen inte tycker om för att man ska hålla sig frisk och må bra. Det är ju sällan alkohol är med på listor över vad vi bör få i oss. Och till och från så säger de att rödvin är bra för hjärtat och sånt och någon gång vill jag minnas att öl skulle vara bra för att få i sig B-vitaminer.

Men det är ju för väl att det inte bara är grönkål, misosoppor och allt vad det är som är bra för oss. Detta var verkligen goda nyheter för mig, jag älskar champagne! Det är verkligen livskvalitet när den är som allra bäst!

Så jag uppmanar alla att gå och köpa en riktigt god champagne och ta sig ett glas ett par gånger i veckan från och med nu. SKÅL! 🙂

champange

 

 

(Visited 71 times, 1 visits today)
Detta inlägg postades i Hälsa, Livskvalitet och märktes , , den av .

Om Frank

Flyant, es un nuevo operador de carga aérea que nace por el grupo Futura. Estamos creando este medio para poder estar mas cerca de tí, y de que puedas aprovechar un servicio diferente a otras compañia por nuestra flexibilidad, fiabilidad y adaptabilidad. Bienvenidos a este espacio donde trataremos temas de interés. Si tienes algun comentario, no dudes en participar o formar parte en las discusiones.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *