Det luktar banne mig vår!

Idag har jag varit ute på en lång promenad för att rensa alla tankar. Det finns inget bättre sätt att slappna av och bli av med onödig stress som att vara utomhus. Och nu när våren är här så känner jag mig mycket gladare, vintern känns alltid alldeles för lång. Jag började fundera över hur jag ska inreda utomhus i vår, det börjar verkligen bli dags nu. Tänk att vi äntligen får börja med det, jag trodde aldrig att den dagen skulle komma. Jag tycker att det är jätteviktigt att ha en lugn och skön omgivning omkring sig, och det ser jag fram emot att skapa med lite nya utemöbler och inredning. En stor skön loungesoffa att ligga och slappa i vore ju underbart. Jag tänker köpa mina utemöbler och trädgårdsmöbler online. Det är verkligen mycket mer bekvämt än att springa runt i butiker. Håller tummarna att det fina vädret håller i sig nu!

En vacker sommaräng
Tulpaner i vinterskor

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *