Dags att hoppa av hamsterhjulet?

Jag funderar allt mer på det här med att få balans i livet och då främst mellan arbete och fritid. Ett område som har kommit en bit på väg där är vårdbemanning för enligt vad jag har kommit fram till i mina efterforskningar så finns det här ett större utrymme för att kunna påverka sin arbetstid. Jag tycker att det är dags att inse att alla inte vill jobba heltid när barnen är små utan faktiskt spendera mer tid ihop med sina barn. Ett mycket sunt tankesätt om du frågar mig. Om man börjar tänka efter så går det att minska i arbetstid utan att det påverkar ekonomin jättemycket. Det handlar till syvende och sist egentligen bara om att prioritera. Är det viktigast att jobba som en liller för att kunna åka till Thailand på semester fyra gånger om året eller är det viktigaste att göra något man verkligen gillar?

Avkoppling framför eldstaden

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *