Njuta av träning

Jag har varit en periodare när det gäller träning, inte riktigt fått till den där riktiga rutinen. Jag är ju lite sådan som vill göra vad jag känner för men nu när jag meckat med min nya bil och börjat fundera på framtiden och pension så känner jag att jag måste investera i mig själv också. Så jag gick till gymmet här i kvarteret och skrev in mig, svårare än så var det ju inte. Det svåra blir ju att välja bort soffhäng för träning men jag har hittat en PT som ska hjälpa mig igång. Och jag har bestämt mig för att njuta av träningen och se det som en investering i mig själv. Det kommer ge mig ett friskare liv och jag kommer kunna njuta mer av livet i övrigt. Jag har även skaffat en bättre olycksfallsförsäkring genom detta samarbete så jag kan njuta utan oro.

Hantlar på rad
Ett gym med olika stationer

(Visited 1 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *