Kategoriarkiv: Natur

Härligt med ytterligare en långhelg

Idag är det dagen efter midsommar, känns nästan lite som juldagen. Lite som ett skönt anti-klimax. Alla förberedelser och alla förväntningar är över och man är kvar med känslan – ”och nu då”?

Jag uppskattar sådana här dagar. Inga måsten och inget planerat utan man tar dagen som den kommer och gör vad man känner för att göra. Jag är väldigt nöjd med midsommar, trevligt sällskap, bra väder och god mat.

Så idag packar vi ner resterna av all mat som blev över och drar till stranden. Har laddat ner lite nya ljudböcker från Storytel så nu är jag redo för en härlig dag med polarna, solen och stranden.

Hopas ni har en bra midsommarhelg därute.

stranden och sol

Underbara vårblommor

Det är verkligen vår i luften idag! Känns verkligen i hela kroppen att våra är här nu. Det är ljusare och lättare att komma upp på morgonen. Till och med luften känns annorlunda, precis som att den ger mer syre och energi.

Tog en lång och skön promenad idag och verkligen bestämde mig för att njuta av våren. Så jag har verkligen lagt märke till det gröna gräset som kommer, hört fågelsången och känt dofterna från marken. Hittade en glänta med massor av fina Gullvivor. Jag hoppas verkligen att folk inte plockar dem utan att de får stå i sin vackra miljö så fler kan njuta av dem.

gullvivor