Kategoriarkiv: Resa

I want to ride my bicycle

Vädret är kanon och livsenergin flödar igen. Jag har bestämt mig för att strunta i bil och buss denna sommaren och istället börja cykla. Jag fick låna en polares cykel förra helgen och det var en sån enorm frihetskänsla. Känslan av att bara sätta sig på cykeln och sticka precis dit man vill, utan att vänta på något. Ingen tidtabell, inga rödljus (nåja), bara åka. Plus att det är så fett bra för hälsan att vara ute i friska luften. Dock har jag funderat starkt på att satsa på en elcykel. Jag var på Elcykelvaruhuset och kikade på deras utbud, de har verkligen sådana sköna hojar! Och fort går det. Jag fick testa och det kändes som att man flög fram. En känsla som passar mig helt perfekt. Jag tycker att Freddie och killarna i Queen beskriver det perfekt. I want to ride my bicycle! Glida fram i sommarvärmen och spana vackra donnor.. det är livet det! See ya later!

Thailand i november

I helgen har jag och polarna pratat om att åka till Thailand en månad över jul och nyår istället för att vara hemma. Jag är verkligen grymt sugen på det eftersom jag aldrig har varit i Thailand, eller så långt utanför Europa heller för den delen.

Hittade en superbra sida som ger hur mycket inspiration som helst över vad vi skulle kunna hitta på. Ser ut som att vi skulle kunna stanna både två och tre månader utan problem för det verkar ju finnas hur mycket som helst att göra!

Men så är det ju alltid det där med pengar. Jag har en del pengar sparade men vet inte riktigt om det räcker. Har kollat lite på lånesiter ifall jag känner att jag behöver låna pengar när det börjar närma sig. Flera av mina polare har använt sig av detta och aldrig haft några problem, så jag ser det som ett bra alternativ om jag inte har sparat ihop till det jag behöver. Jag vill ju kunna leva gott och unna mig en skön livsstil när vi är där. Det är ju inte varje dag man kommer till Thailand 🙂

Thailand